We laten u graag weten waar wij ons zoal mee bezig houden. Hieronder vindt u de meeste recente persberichten. Voor vragen zijn wij bereikbaar via: pr@leaseyourstudybook.com. 

Meest recente persbericht:

Geachte redactie,

PERSBERICHT, Leeuwarden, 23 Augustus 2018

Studieboeken huren in plaats van kopen, studentenbedrijf Leaseyourstudybook maakt het mogelijk.

Waarom dure studieboeken aanschaffen als je ze maar een korte periode gebruikt? Het zat dat je altijd maar je studieboeken verkoopt met verlies? Oprichter van Leaseyourstudybook, Maarten van Gelderen, Student bestuurskunde aan NHL-Stenden Hogeschool, was het zat. Waarom is het niet mogelijk studieboeken te huren?

Leaseyourstudybook maakt het mogelijk om tegen een vast tarief al je studieboeken te huren. Een abonnement heb je al vanaf 25 euro per maand. Tegen dat tarief zorgen wij ervoor dat je elke periode het juiste boekenpakket bezit. Na afloop stuur je het gratis weer naar ons retour, wel zo makkelijk.

Recent onderzoek van het Nibud heeft uitgewezen dat studenten gemiddeld 58 euro besteden aan studieboeken en andere studiebenodigdheden, per maand. Bij Leaseyourstudybook zou je al klaar kunnen zijn vanaf 25 euro per maand.

Student en oprichter, Maarten van Gelderen zegt erover: “Het is zonde dat je dure boeken aanschaft die je vervolgens maar éen periode gebruik, met het huren van studieboeken ben je in de meeste gevallen ook nog voordelig uit”.

Voor meer informatie bezoek onze website: www.leaseyourstudybook.com

————————————————————————————————————

Noot voor de redactie – niet voor publicatie

www.leaseyourstudybook.com

We helpen je graag, heb je naar aanleiding van dit persbericht vragen of wil je ons te spreken krijgen? We zijn bereikbaar via: maarten@leaseyourstudybook.com